Nationalt

samarbejde

Inspiring Denmark samarbejder i den nationale forening MeetDenmark med VisitAarhus, VisitAalborg og Wonderful Copenhagen om udvikling af den nationale erhvervsturisme.

Foreningens formål er at udvikle og fremme dansk erhvervs- og mødeturisme, herunder at styrke den private og offentlige indsats for at tiltrække flere internationale møder og kongresser til Danmark, med henblik på at skabe vækst og udvikling i turisterhvervet og dansk erhvervsliv generelt.

internationalt

Samarbejde

Inspiring Denmark er en del af ICCA – International Congress and Convention Association. 

ICCA – the International Congress and Convention Association – er brancheorganisationen for verdens førende inden for internationale møder og events. Der er 1100 medlemsorganisationer, der i alt kommer fra 100 forskellige lande. Siden organisationens grundlæggelse for 57 år siden, har ICCA specialiseret sig i den internationale mødesektor, tilbudt data, kommunikationskanaler og værktøjer til erhvervsudvikling.

Messe og

MArkedsføring

Vi repræsenterer to gange årligt Syddanmark og landsdelens styrkepositioner på to af de største europæiske ”hosted buyer” messer IBTM World i Barcelona og IMEX i Frankfurt.

På en fælles dansk stand er vi med til at sætte Danmark på verdenskortet, og vise verden de mange muligheder for en spændende konference i Syddanmark.