Best Western Hotel Svendborg

Best Western Hotel Svendborg; i hjertet af den smukke søfartsby – nær skov, strand, slotte og herregårde. Netop denne unikke beliggenhed gør Best Western Hotel Svendborg til en perle. Forbundet til det danske motorvejsnet er Svendborg en metropol i det Sydfynske Øhav. Let tilgængelig fra alle landsdele.

Med sine 135 værelser og plads til 300 konferencegæster byder Best Western Hotel Svendborg på intimitet og nærvær ved ethvert arrangement. I de maritime omgivelser er der uanede muligheder for aktiviteter. De skaber ekstraordinære dimensioner for oplevelse og læring ved konferencer, kurser og møder.

Ved netop konferencer og kurser tilbyder hotellet gratis bustransport tur/retur fra Odense/Nyborg banegård ved bookinger på over 25 personer.

“Hos os er det vigtig, at give vores mødearrangører oplevelsen af tryghed fra start til slut, at kunne inspirere og vejlede i planlægningen, samt at tilbyde eventløsninger som tager udgangspunkt i det smukke Sydfyn. Og ikke mindst at holde hvad vi lover.”

Hotel Svendborg er nomineret til Årets kongresscenter 2015.

Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

booking@hotel-svendborg.dk

+45 62 21 17 00