Comwell Kolding

Midt i det kulturrige Kolding ligger konferencehotellet Comwell Kolding. Comwell Kolding er bygget og indrettet med konferencer for øje og har en bred erfaring i håndtering af store danske og internationale arrangementer. Det nyrenoverede hotel rummer mødelokaler til ethvert formål med plads til alt fra det helt lille møde til arrangementer med over 1000 gæster.

Comwell Kolding fokuserer i høj grad på gæsternes mulighed for ro og fordybelse og har i den forbindelse skabt eksklusive plenumlokaler og flere kreative grupperum, hvor arbejde og fordybelse går hånd-i-hånd. Alle medarbejdere på Comwell Kolding uddannes i ”det gode værtskab”. I konferenceafdelingen uddannes MeetingDesignere til at afvikle alle praktiske aspekter; men også til at sparre med gæsterne om arbejdsmetoder og værktøjer, der kan styrke og underbygge formålet med konferencen eller mødet.

Forplejning er en af Comwell Koldings spidskompetencer. Med det nyudviklede koncept Comwell Care har gæsten mulighed for at tage det sunde valg – at vælge et måltid bestående af kvalitetsråvarer tilberedt med et minimalt indhold af sukker og umættet fedt.

Skovbrynet 1, 6000 Kolding

hotel.kolding@comwell.dk

+45 76 34 11 00