LEGOLAND® Hotel & Conference

LEGO® produktet fylder meget på Hotel LEGOLAND®! 20 års erfaring med planlægning og afvikling af møder og konferencer, hotellets beliggenhed i LEGOLAND® og nær Billund Lufthavn er imidlertid også medvirkende til, at Hotel LEGOLAND er ét af landets foretrukne samlingssteder.

LEGO klodsen er hotellets DNA. LEGO klodsen bruges ikke kun til at lege og være kreativ med – den bruges ligeledes som redskab til udvikling af kommunikation, værdigrundlag eller virksomhedskulturer. Klodsens mange muligheder har endda dannet grundlag for et helt nyt koncept af teambuilding- og innovationsøvelser med navnet Business & Bricks.

Hotel LEGOLAND huser møder og konferencer med alt fra 2 til 1000 gæster. Konferenceafdelingen er således formålsindrettet, hvilket betyder, at der er højt til loftet, god akustik, naturligt dagslys og et godt indeklima. Afdelingen rummer ligeledes 31 mødelokaler og grupperum, to meget flotte auditorier med plads til 360 gæster samt et stort multihus.

På Hotel LEGOLAND kan I få sat gang i blodcirkulationen! Som gæst på hotellet kan I blandt andet dyrke fitness, spinning, zumba og yoga. Eller hvad med at tage naturens udfordringer op, inden middagen nydes, i LEGOLAND parkens eventyrlige omgivelser.

Aastvej 10, 7190 Billund

hotel@legoland.dk

+45 75 33 12 44