NYBORG STRAND

Det 4-stjernede hotel og konferencecenter har mere end 100 års erfaring i at arrangere og afholde specialarrangementer, kurser, møder og konferencer med alt fra 2 til 1000 gæster.

NYBORG STRAND tilbyder mere end 30 fleksible mødelokaler og et topmoderne auditorium med plads til 200 gæster. Lokalerne er indrettet, så alle gæster får det største og bedste udbytte af arrangementet.

NYBORG STRAND er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er du på vej ind i den grønne skov. Med 1 time og 30 minutters rejsetid fra henholdsvis Kastrup og Billund lufthavn, nær motorvej og banegård er NYBORG STRAND ”Hele Danmarks mødested”.

Hold foredraget på stranden og få sand mellem tæerne – Walk the Talk. Nyd skovens favnende ro eller indtag frokosten i hotellets pragtfulde have. Ønsker I lidt ekstra krydderi på arrangementet, trækker NYBORG STRAND på et bredt netværk af erfarne samarbejdspartnere inden for både teambuilding og entertainment.

NYBORG STRAND byder ligeledes på tradition og nytænkning i gastronomiens navn og sætter altid gæstens ønske i højsæde.

Østerøvej 2, 5800 Nyborg

nyborgstrand@nyborgstrand.dk

+45 65 31 31 31