Odense Congress Center / Hotel Odeon

Odense Congress Center

I hjertet af Fyn ligger Odense Congress Center. Et sted med mere end 25 års erfaring med at skabe rammerne for møder og konferencer i alle kategorier.

Odense Congress Center har erfaring med store arrangementer op til 8.000 gæster og råder endvidere over lokaler på TREFOR Park.

Med sine 109 værelser, 1.900 gratis p-pladser og en beliggenhed tæt på både banegården og motorvejen tilbyder Odense Congress Center en bred palet af arrangementer, som kan kobles sammen med oplevelser som f.eks. koncerter og shows.

Odense Congress Center lægger vægt på et bæredygtigt køkken – hvor der bruges økologiske og lokale råvarer. Ambitionen for Odense Congress Center er at blive Danmarks første kongrescenter i sin størrelse, der får økologimærket.


Hotel Odeon

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra det splinternye kongres- og kulturhus ODEON.

Vi forener internationale standarder med det bedste fra Fyn, i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

På Hotel Odeon er alle værelser indrettet i “New Nordic”-stilen. Det betyder lys, rummelighed og lækre materialer overalt.

Eksklusivt dansk og nordisk design kombinerer det stilrene med det hyggelige, så I mærker roen falde over jer i det øjeblik, I træder ind på værelset – og vågner op i smukke omgivelser efter en god nats søvn i de komfortable senge.

Se mere på hotelodeon.dk

Ørbækvej 350, 5220 Odense

occ@occ.dk

+45 65 56 01 00