Bolette van Ingen Bro, Direktør for Cluster Excellence Denmark

Bolette van Ingen Bro 

3-skarpe_bolette
Bolette van Ingen Bro
Direktør for Cluster Excellence Denmark

Bolette van Ingen Bro er direktør for Cluster Excellence Denmark, som er en supportfunktion for innovationsnetværk og klynger i Danmark.


1. Hvad er din erfaring med internationale konferencer?

Hele klyngeområdet er jo internationalt, så i Cluster Excellence Denmark har vi stor erfaring med internationale konferencer. Vi har blandt andet været med til at arrangere 5 store konferencer i størrelsesordenen 300 deltagere fra 30 lande. Af disse konferencer har to været i København og tre i udlandet, hvor vi har mange samarbejdspartnere. Ud over dette har vi arrangeret en del mindre internationale workshops.

Vi har afholdt større innovation camps og et stort antal mindre møder og workshops i Syddanmark, men det har typisk ikke været med deltagere fra udlandet, kun som oplægsholdere. Til disse arrangementer har vi typisk valgt destinationer i Trekantområdet – der er masser af gode konferencesteder i området omkring Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart.

2. Hvordan vurderer du Inspiring Denmarks rolle?

Jeg kan godt lide konceptet omkring Inspiring Denmark. Ting sker ikke af sig selv, så det er en rigtig god ide at have en organisation som Inspiring Denmark til at understøtte tiltrækningen af store konferencer til Syddanmark.

3. Hvorfor valgte du at takke ja til at blive ambassadør for Inspiring Denmark?

Jeg har stor respekt for Inspiring Denmark, og jeg har et par gange holdt møder med deres dygtige folk.

I praksis er det jo ikke Cluster Excellence Denmark, som arrangerer de fleste konferencer. De 40-45 klynger og innovationsnetværk rundt i landet, som vi yder support til, har hvert deres eget sekretariat, som faciliterer samarbejdet mellem alle klyngens virksomheder, vidensaktører, offentlige aktører og andre. I disse sekretariater planlægges store møder og konferencer, ofte af international karakter.

Jeg er ambassadør for Inspiring Denmark, fordi jeg gerne vil markere min støtte og udbrede kendskabet til deres arbejde.

 

Læs mere om Bolette van Ingen Bro og Cluster Excellence Denmark her.