2. October 2019

3 skarpe til ambassadør Brad Beach

3-skarpe-brad-beach

Vi har stillet tre spørgsmål om internationale konferencer og ambassadørrollen til Brad Beach, centerleder ved SDU Dronecenter på Syddansk Universitet.


Hvad er din erfaring med internationale konferencer?

Igennem mit arbejdsliv har jeg planlagt en del konferencer – særligt efter jeg startede hos Syddansk Universitet som leder for dronecenteret.

I løbet af de seneste år har jeg ligeledes arbejdet meget på at udvikle konferencer og finde på nye gode idéer til, hvordan vi kan få store, internationale dronekonferencer til Danmark.

I øjeblikket er jeg – med hjælp fra Inspiring Denmark – ved at planlægge en international konference i januar med deltagere fra hele verden om value sensitive design, og hvordan det relaterer til den teknologiske udvikling.

.

Hvordan vurderer du Inspiring Denmarks rolle?

Inspiring Denmark er en stor hjælp for os, der udvikler, arrangerer og forsøger at tiltrække konferencer til Danmark. Jeg har især haft stor gavn af deres ekspertise, når det kommer til gode lokationer og venues.

Derudover har Inspiring Denmark en stor viden på konferenceområdet og er rigtig gode til at hjælpe med at organisere, komme med tips til aktiviteter og anbefale eller fraråde specifikke timinger af konferencen, så den ikke overlapper med relaterede konferencer.

.

Hvorfor valgte du at takke ja til at blive ambassadør for Inspiring Denmark?

En af mine vigtigste opgaver som leder af dronecenteret på Syddansk Universitet er at promovere vores center, Syddansk Universitet og Odense som studieby. Jeg tror virkelig på, at Odense og Fyn har et stort potentiale, og vi har gang i virkelig mange spændende ting på robot- og droneområdet.

Så uanset, hvor jeg er, er jeg konstant i gang med at reklamere for Odense, Fyn og Danmark. Derfor var det også meget naturligt for mig at sige ja til at være ambassadør for Inspiring Denmark. Jeg vil nemlig meget gerne være med til at sprede ordet om Syddanmark som et godt konferencested.

.

Læs mere om Brad Beach og SDU Dronecenter her.

 


Vil du møde flere ambassadører?

Mød Inspiring Denmarks ambassadører her.

.

FAKTA

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme. Vi arbejder for at tiltrække internationale konferencer til Syddanmark i samarbejde med blandt andet forsknings og uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og kommuner.

Læs mere om Inspiring Denmarks arbejde her.

Fotokreditering: Kasper Andersen FOTO

.