30. April 2018

3 skarpe til ambassadør Kim Brixen

web_3-skarpe_kim-brixen

Vi har stillet tre spørgsmål om internationale konferencer og ambassadørrollen til Kim Brixen, lægelig direktør ved OUH – Odense Universitetshospital & Svendborg Sygehus.


1. Hvad er din erfaring med internationale konferencer?

”Jeg har igennem årenes løb dels været medarrangør til et par konferencer. Og jeg har været hovedarrangør for en enkelt international kongres.

Alle har været faglige og økonomiske succeser. Og de har befordret, at mine danske kolleger i komiteerne for organiseringen har fået flere internationale kontakter. Samtidig er disse kolleger blevet mere involverede i de internationale netværk.”

2. Hvordan vurderer du Inspiring Denmarks rolle?

”Inspiring Denmark er meget effektive og rutinerede i at hjælpe vores forskere med at ‘vinde’ kongresser til Syddanmark.

De forskellige internationale videnskabelige selskaber, som ‘ejer’ kongreskoncepterne inden for de forskellige fagområder, er blevet tiltagende professionelle i deres arbejde. De stiller med rette forventning om en professionel håndtering fra vores side og i vores ende af afholdelsen af en kongres eller konference.

Netop derfor er Inspiring Danmarks tværgående erfaring og arbejde vigtigt for forskeren, der skal være vært for en konference inden for et givent område. Han eller hun har jo i sagens natur kun har erfaring fra sit eget faglige område.”

3. Hvorfor valgte du at takke ja til at blive ambassadør for Inspiring Denmark?

”Af den årsag at forskerne i Region Syddanmark har oplagt potentiale til at spille en større rolle som arrangør af en kongres eller konference. Og netop denne ambition flugter med Odense Universitetshospitals og Region Syddanmarks forskningsstrategi.

Samarbejdet med Inspiring Denmark har været yderst vellykket, og det er gået fuldstændig sådan, som vi håbede.”

 

Læs mere om Kim Brixen og hans arbejde som lægelig direktør ved OUH – Odense Universitetshospital & Svendborg Sygehus her.

 


Vil du møde flere ambassadører?

Mød Inspiring Denmarks ambassadører her.

FAKTA

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme. Vi arbejder for at tiltrække internationale konferencer til Syddanmark i samarbejde med blandt andet forsknings og uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og kommuner. Læs mere om Inspiring Denmarks arbejde her.