27. October 2020

FAQ

spsm L

– om Inspiring Denmarks lukning

Inspiring Denmark lukker til sommer i 2021. Det giver anledning til spørgsmål fra blandt andet samarbejdspartnere og værter, kommende såvel som potentielle.

Her er svarene på nogle af de hyppigste spørgsmål, som vi bliver stillet. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt os endelig.

Hvorfor lukker Inspiring Denmark?
Baggrunden for, at Inspiring Denmark afvikler sine aktiviteter, er de ændringer, der er fulgt i kølvandet på den nye erhvervsfremmelov. Som følge af disse er det ikke længere muligt at hente finansiering til Inspiring Denmarks service og arbejde med tiltrækning af internationale mødegæster til Syddanmark.

Hvad sker der med Inspiring Denmarks aktiviteter?
Vores aktiviteter med at tiltrække internationale forskningskonferencer vil så vidt muligt blive videreført i andet regi. Aktiviteter på Fyn overtages af Destination Fyn, og på den jyske side af Lillebælt bliver boldene så vidt muligt grebet af de jyske destinationsselskaber: Destination Trekantområdet, Sønderborg Konference og Event Service Destination Vadehavet.

Jeg skal være vært for en konference, som Inspiring Denmark har hjulpet mig med at vinde. Hvem hjælper mig fremover?
Indtil sommeren 2021 kan du fortsat kontakte Inspiring Denmark og få vores hjælp. Vi hjælper gerne med overlevering til rette vedkommende i forhold til fremtidig hjælp, selvfølgelig i dialog med jer. Dermed sikrer vi, sammen med destinationsselskabet, den bedst mulige overlevering.

Jeg har med hjælp fra Inspiring Denmark afgivet bud på en konference. Hvem hjælper og rådgiver mig, når vi vinder den?
Inspiring Denmark bærer dialogerne så langt som muligt og vil, i det omfang det giver mening, løbende involvere det lokale destinationsselskab i processen og kommunikationen og sikre en god overdragelse.

Jeg vil gerne være vært for en fremtidig konference, hvem skal jeg henvende mig til?
Indtil sommeren 2021 kan du stadig henvende dig til Inspiring Denmark. Derefter skal du henvende dig til destinationsselskabet i dit område. Er du i tvivl, eller ønsker du en indledende sparring fra vores side, så kontakt os.

Hvornår lukker Inspiring Denmark?
Vi forventer at have afviklet vores aktiviteter til sommeren 2021, hvorefter vi lukker organisationen. Indtil da kan I altid kontakte os for sparring og spørgsmål.

Jeg fandt ikke svar på mit spørgsmål, hvad gør jeg?
Du kontakter os, så svarer vi så hurtigt som muligt. Hvis spørgsmål og svar kan være interesant for flere, kommer de med her i FAQ’en.