2. October 2019

First Hotel Grand skræddersyr ophold til deres konferencegæster

Grand-Hotel-Facade-e1570012811782

Centralt i Odense ligger et af byens ældste hoteller, First Hotel Grand. Et hotel, som hvert år byder velkommen til hundredvis af konferencegæster fra ind- og udland.

På First Hotel Grand er gæsten altid i centrum, uanset om det drejer sig om almindelige overnattende gæster eller konferencegæster. Men der er ofte brug for en længere og tættere dialog om konferencerne.

– For os betyder det noget at få skabt en god og tæt dialog med konferencebookeren så tidligt som muligt. Vi tror på, at en tydelig forventningsafstemning med gæsten giver det bedste resultat for begge parter, og det skaber samtidig en tryghed hos bookeren. På First Hotel Grand betyder det også, at vi kan skræddersy et ophold, så det passer til konferencen og til konferencedeltagernes behov, siger Casper Madsen, F&B-manager på First Hotel Grand.

Hotellet tilpasser eksempelvis maden efter deltagernes køn, alder og nationalitet eller arrangerer lokalerne, så det passer til konferencens behov. Det bliver dog altid holdt i tråd med hotellets historie og stil.

– Vi kan høre på vores gæster, at de vælger vores hotel af flere grunde. Selvfølgelig primært på grund af vores beliggende. Vi hører dog oftere og oftere, at gæsterne også vælger os på grund af vores historie tilbage fra 1897 og den indretning og atmosfære, vi har på hotellet. Vi har mørke træfarver og poleret messing, som står i kontrast til en tid, hvor alt skal være nyt og minimalistisk. Vi ønsker ikke at være en tidslomme, men derimod bevare den autensitet og historie, som vores hotel har, siger Casper Madsen.

 

På hotellet har de også stort fokus på, hvordan de kan hjælpe konferenceværten på dagen for konferencen. Det betyder, at der altid står en medarbejder klar, som byder velkommen og giver praktisk information til deltagerne, ligesom hotellets medarbejdere tager sig af alle praktiske opgaver. De har et mål om at få konferenceværten til at fremstå så godt som muligt.

Inspiring Denmark trækker internationale gæster til First Hotel Grand

Hos First Hotel Grand sætter man stor pris på Inspiring Denmarks arbejde med at tiltrække internationale konferencer til Syddanmark og Odense.

– Inspiring Denmark gør et stort arbejde med at tiltrække en type gæster, som vi ikke selv ville få fat i. De lykkedes med at tiltrække internationale gæster og giver os chancen for at præsentere os fra vores bedste side. Det er en unik mulighed for os, siger Casper Madsen.

First Hotel Grand har mødefaciliteter med plads til 120 gæster og råder over 137 værelser til overnattende gæster. Konferencelokalerne er stilfuldt og elegant indrettet med bl.a. en konferencesal med kig til åben himmel og egen cocktailbar. Dermed kan hotellet rumme alle typer af konferencer, salgsmøder og seminarer.


En del af et stærkt netværk

First Hotel Grand er den del af Inspiring Denmarks partnernetværk. Derfor er de med, når vi præsenterer verden for Syddanmark.

Vil du læse mere om Syddanmarks konferencesteder og partnernetværket kan du trykke lige her.