22. May 2018

Inspiring Denmark på IMEX 2018

IMEX-2

IMEX, Europas største mødefagmesse, blev afholdt i Frankfurt 15.-17. maj 2018. Messen er en platform for både markedsføring og salg i mødebranchen.

Inspiring Denmark deltog som udstiller under Visit Denmarks paraply sammen med 19 repræsentanter fra danske destinationer, eventvirksomheder, PCO’er og hoteller – blandt andet LEGOLAND Hotel and Conference og grupperne Comwell, Scandic og Radisson.

 

IMEX - 1

 

Inspiring Denmark deltog for at få aftaler i stand med potentielle købere. Køberne er typisk repræsentanter for internationale foreninger, som er på jagt efter spændende steder at placere deres medlemsmøder og konferencer. Ved møderne med de professionelle købere skaber Inspiring Denmark opmærksomhed om Syddanmarks styrkepositioner både som mødedestination og på erhvervsområdet.

Ved at stå sammen på messen bakker de danske deltagere op om den nationale strategi for Danmark som international møde- og konferencedestination. På IMEX 2018 blev der etableret relationer til nye købere, drøftet konkrete konferencer til placering i Syddanmark og samlet ny inspiration til den fortsatte udvikling af Syddanmark som international konferencedestination. Vi ser frem til et gensyn i 2019.

Inspiring Denmark - IMEX