6. May 2019

Månedens Mødested – Comwell har konferencerne i hjertet

comwell-kolding-mm

Comwell Kolding har hjemme midt i Syddanmark omkranset af vand, skov og by. Et konferencested, hvor både beliggenhed, atmosfære og image er i balance. Mød Booking og Meetingdesign Chef Anne-Beth Madsby og kom tæt på Comwell.

”Comwell Kolding er mest af alt et konferencested – 80 % af vores omsætning er konference. Huset er bygget til formålet, og det er det, vi er gode til. Selvfølgelig er der også andre ting; vi har også leisure, og det nyder vores feriegæster godt af. Men fokus er altid mest på konferencerne og den oplevelse.

Vi arbejder på at være sparringspartnere for kunderne frem for mødebookerne. Vi er alle Meeting Designere, for vores kunder skal kunne trække al den viden og erfaring ud af os, som de kan. Vi spørger og prøver på at komme så meget i dybden som muligt og blive klogere på kunden, så vi bedst muligt kan komme deres behov i møde.

Den gode stemning skabes af medarbejderne

Igennem årene har vi i Comwell-kæden til tider været meget forskellige, men det skal altid være genkendeligt. F.eks. er vores nye hjemmeside skabt med fokus på genkendelighed og ro i udtrykket. Det gælder også møblerne og designet – alt det fysiske. Det skal være tydeligt, at det er Comwell.

Det unikke kommer med stemningen, medarbejderne og behandlingen. Vi indretter os efter kundens behov. På Comwell Kolding lægger vi vægt på at være der, hvor kunden er. Vi skal være synlige, have en god attitude og gøre en forskel for gæsterne. Det lægger vi meget vægt på. Vi ansætter dem, der synes, at det er sjovt at være blandt gæsterne og har en god attitude.

Det er jo det, kunden tænker på bagefter; hvad var det, der gjorde, at det var rart at være der? Noget er jo lokalerne og beliggenheden. Men den gode stemning kommer fra medarbejderne, der gerne vil være der og gøre noget ekstra.

Bæredygtighed som en naturlig del af hverdagen

Det er rigtigt, at vi har fået en række priser for vores arbejde med bæredygtighed. Det er dog ikke noget, vi tænker over i hverdagen, for bæredygtigheden er en selvfølgelighed for os her på arbejdspladsen.

Gæsterne oplever det måske på den måde, at det er noget vi naturligt går op i. Vi printer på begge sider, undgår madspild og forklarer, hvorfor vi ikke serverer jordbær i januar. Og det modtages godt – i dag er det noget, folk godt kan forstå. Vi vil kunne stå inde for produktet og passe på Jorden. Det er ikke en billigere måde at gøre tingene på, men det er en del af os.

Comwell midt i Kolding

Alle vores hoteller i kæden ligger tæt på by og natur. Det er en del af strategien, at naturen er tæt på – det er vigtigt for trivslen. Rammerne er ikke ”bare” Comwell Kolding – det er også Kolding.

Naturen er på den måde både en del af image, trivsel og oplevelsen af at komme til et hotel, hvor det er rart at være. Kunden har jo også timer uden for mødelokalet, og der er det godt at kunne komme ud i det grønne.

Comwell Kolding og konferencerne

Inspiring Denmarks netværk er i vores øjne vigtigt for sammenhængen i by og region. Med store kongresser har vi også flere hoteller i spil. Vi er selvfølgelig konkurrenter, men vi først og fremmest samarbejdspartnere – og det er det gode signal, vi vil sende. Jeg er ikke i tvivl om, at det giver en god fornemmelse, og det hører vi også fra konferenceværterne.

I huset synes vi jo altid, at det er spændende med internationale gæster. Vi får lov til at lege med noget mad og gøre nogle ting anderledes. De oplever byen undervejs eller de kombinerer opholdet med ferie – eller de synes, at Kolding var et spændende sted og vender tilbage.

Og nu om stunder, hvor alle har sociale medier, og man bruger hashtags, kommer der også en super stærk brandingværdi ud af besøget. Det tror jeg virkelig ikke, at man skal underkende.”

.


Vil du vide mere?

Mød Comwell Kolding

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme. Vi arbejder for at tiltrække internationale konferencer til Syddanmark i samarbejde med blandt andet forsknings og uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og kommuner.

.