19. August 2019

Månedens Mødested: Nærvær og netværk midt i landet

occ-velkommen-e1566222387896

Med mere end 25 års erfaring har Odense Congress Center prøvet det meste. Det store hus er indgangen til et væld af oplevelser og muligheder – lige fra store kongresser til fagmesser. Vi har talt med Salg og konferencechef Tom Pedersen for at få et blik ind der, hvor gæsten altid er i fokus.

”Vi er et kæmpe hus – også kvadratmetermæssigt, men der er aldrig langt til en hjælpende hånd. Det gælder også medarbejderne imellem. Hos OCC er vi én stor familie, og det kan gæsterne mærke. Den tryghed og hjemlige følelse gør, at vi ser folk vende tilbage igen og igen.

Det er ikke kun gæsterne, der vender tilbage til OCC, det ser vi også medarbejderne gøre. Flere har været ansat i rigtig mange år, og nogle, der har fundet udfordringer andre steder, ender med at vende tilbage igen.

Jeg er selv vendt tilbage, jeg er nok helt afhængig af OCC. Det er måden, organisationen er sat sammen på, mulighederne i huset og ikke mindst det team, vi har. Det finder du ikke andre steder. Teamspirit og fællesskabsfølelse er nøgleordene, og det giver koordinatorerne en kæmpe tryghed, når der afholdes store arrangementer.

 

.

Tryghed, tillid og nærvær er afgørerende

Hos OCC sidder vi samlet i samme hus, og personalet er tilgængeligt over det hele. Det skaber et nærvær blandt medarbejderne, og gør en kæmpe forskel for gæsterne. Jeg ved, at gæsterne kan mærke, at OCC er en velsmurt maskine, der bare kører. Vi er alle samlet i maskinrummet, og vi har hinandens ryg. Og vi er rigtig gode til at kigge forbi hinanden, når vi afvikler. Det er den opmærksomhed og det ansvar, der gør en forskel. Det skaber tryghed.

Min egen karriere begyndte som tjener og kok. Hos OCC blev jeg senere ansat som sælger og derefter salgschef. Derfor kender jeg branchens mange facetter og ved, hvor unikt og afgørende et så stærkt sammenhold er.

.

Èn indgang til en hel organisation af oplevelser.

Tillid er endnu et af nøgleordene her hos os på Odense Congress Center. Den skabes og opretholdes blandt andet ved en stærk relation til én kontaktperson. Det er vigtigt for os, at vi kan sørge for, at vi løser mange forespørgsler for kunden gennem én kontaktperson.

Vi løser stort som småt: kongresser, bestyrelsesmøder, koncerter, golf med mere. Der er mange muligheder under Odense Sport & Event, og det giver os en kæmpe fordel, når vi sammensætter et arrangement.

Med alt fra catering gennem Kai Thor og koncerter gennem Live Culture til hoteller og unikke lokationer som Den Fynske Landsby og Nature Energy Park er mulighederne mange. De helt store arrangementer understøtter vi blandt andet med de to hoteller Hotel Odense og Hotel Odeon – det giver os 343 værelser i byen.

Vi ved mange muligheder også betyde mange bekymringer. Når vi kan sammensætte et alsidigt program, der byder på alt fra golf og koncert til spisning og overnatning, kan kunden blive bekymret for, om tidsplanen holder. Når der er flere venues i spil, kan det give uro og angst for, om noget faldet ned mellem stolene. Her har vi fordelen af, at de forskellige venues og aktiviteter er i vores eget hus, og det giver tryghed.

Kunden skal kun koordinere med én kontakt til os, og her i huset trækker vi så i trådene, der får tingene til at ske. Altid til tiden – det mærker kunden meget hurtigt.

.

Midt i landet – midt i historien

Mulighederne styrkes også af, at vi i Odense Congress Center befinder os midt i landet og i en by i udvikling. En by, der har store ambitioner og store armbevægelser.

Odense vækker med sin historie og spændende tiltag genklang uden for Danmark. Samtidig sikrer en beliggenhed i centrum af Danmark masser af muligheder for at samle hele landet i en by med historien lige i baghaven og en hovedfærdselsåre som nabo. Det giver nogle unikke selling points, uanset om gæsterne kommer for leisure eller business.

Vi oplever, at vores businessgæster gerne bliver i flere dage, og når de har deres partner med, kommer alt i spil. Mulighederne er mange – og det gavner både Odense og hele Fyn.

.

Udvikling med netværk i fokus

Odenses udvikling åbner op for flere internationale forretninger. Virksomhederne, projekterne og det, Inspiring Denmark spiller ind med, kan i det store billede gøre noget ekstra for Odense som by.

En stor del af det, vi gør i vores arbejde, er netværk. Det baner vejen for det, du vil opnå og gør, at tingene kører mere glat. Her henter Inspiring Denmark nogen ind, der kan stille spørgsmål, når vi søger inspiration og udfordringer. De bringer viden ind gennem deres kontakter, og det er både partnerne imellem og ud til ambassadørerne. Dén viden og dét netværk gør en forskel – og det skaber udvikling.

Byens udvikling styrker samtidig den position, som Odense Congress Center besidder. Med åbningen af Hotel Odeon i midtbyen retter man sig mod de internationale gæster, og med den kommende letbane vil det være nemt og bekvemt at bringe flere venues i spil. Det er ikke kun godt for gæsterne – det er også godt for Odense Congress Center og byen som helhed.”

.


En del af et stærkt netværk

Odense Congress Center er den del af Inspiring Denmarks partnernetværk. Derfor er de med, når vi præsenterer verden for Syddanmark.

Odense Congress Center er en del af Odense Sport & Event, der også omfatter Hotel Odeon, Hotel Odense, Live Culture, Odense Boldklub, Kai Thor, Odense Eventyr Golf, Nature Energy Park og Jyske Bank Arena.

Vil du læse mere om Syddanmarks konferencesteder og partnernetværket kan du trykke lige her.

.