28. February 2020

Nye film om Kernepartnere og Inspiring Denmark

Experience Southern Denmark kernepartnere

I 2019 begyndte arbejdet med nye film af Inspiring Denmarks kernepartnere. I samme ombæring Inspiring Denmark også udviklet en film. Den fremover bruges i arbejdet med markedsføring af Syddanmark.

Filmene blev i februar delt i Inspiring Denmarks “Mandagsbio”, hvor de alle flittigt blev set og delt. En stor tak skal lyde til de engagerede partnere og deres gode medarbejdere. Især til dem af jer, der turde stille op foran kameraet.

Du kan se de fire nye film nederst på denne side. Her fortæller Anne-Beth Madsby (Comwell Kolding), Grete Højgaard (Messe C), Tom Pedersen (OCC) og Jesper Steen Pedersen (ODEON) om deres konferencested og samarbejdet med Inspiring Denmark.

Klar, parat, film!

Fire medarbejdere i Inspiring Denmark tog også opgaven på sig. En onsdag i efteråret stillede de op foran kameraet, da bureauet Instafilm kom forbi. Vi håber, at du vil se med. Så får du et indblik i, hvordan vi fremover præsenterer vores service og Syddanmark, når vi er ude i verden.

Klik og se alle vores film på YouTube lige her.

Fakta

Inspiring Denmark er sat i verden for at udvikle erhvervsturisme. Særligt igennem tiltrækning af internationale konferencer og større møder til Syddanmark. Vores viden om tiltrækning og muligheder for afholdelse af konferencer i Syddanmark gør, at vi kan være din rådgiver og sparringspartner. Det styrker dit afsæt, når du stiller dig i spidsen for en international konference.

Internationale konferencer bidrager til global videndeling, synliggørelse og netværksskabelse. Dette især inden for de syddanske forsknings- og erhvervsstyrker, såsom energi, robotter, design og life science.
Som bonus skaber de internationale konferencer øget omsætning i turismeindustrien. Det understøtter vækst og jobskabelse i Syddanmark.

Vi er støttet af kommuner, offentlige institutioner og erhvervslivet. Det betyder, at vores rådgivning og hjælp er gratis. Du kan se alle bidragsyderne her på vores side om samarbejdspartnere.