2. July 2019

De fanger stemningen af Syddanmark

topkamera1-oez85x6bqayqhvjz3n1zlo66wq4xu1l5n0dunehgk4

Mød vinderne af ”En stemning af Syddanmark”

Fra d. 15. april til d. 15. juni har alle med en trang til at fotografere Syddanmark kunnet tilmeldte sig Inspiring Denmarks konkurrence “En stemning af Syddanmark”.

D. 17. juni udvalgte en intern jury de tre vindere, der vandt i kategorierne; “Konferencer i Syddanmark”, “Naturen i Syddanmark” og “Stemninger i Syddanmark”. Mød de tre vindere nedenfor, hvor du også kan se deres vinderbilleder.

.

Konferencegæsternes favorit

Det er dog ikke slut endnu. I august tager vi alle billederne med på to af vores værters konferencer, hvor de internationale konferencegæster er med til at udpege vinderen af hovedkategorien “En stemning af Syddanmark”.

Følg med på LinkedIn og i efterårets nyhedsbrev.

.

Vinderen af “Konferencer i Syddanmark”

Mød fotografen Jonas Legarth, hvis interesse for fotograferingen nok stammer fra barndommen, hvor faren altid havde et kamera inden for rækkevidde. Og da han trak rødderne op fra Djursland for at flytte til Odense for ti års tid siden, flyttede kameraet med ham.

Vinderen af “Naturen i Syddanmark”

Mød fotograf og digital konsulent Emma Laycock, der lærte kunsten at fotografere som barn, hvor hun, med hendes egne ord, voksede op i et mørkekammer.

Mød vinderen af “Stemninger i Syddanmark”

Mød programmøren Per Thyssen, der på kort tid har udfoldet sit talent for fotografering. Med et roligt sind fordyber han sig løbende i nye emner, og sådan gik det også til, at han i dag har udviklet sig til en habil amatørfotograf.

 

 

 


Vil du vide mere?

Mere om Inspiring Denmark

.