26. March 2019

Ann Højbjerg Clarke

3-skarpe-ann

er Institutleder ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på Syddansk Universitet i Kolding. Vi fangede hende for at stille hende tre skarpe om rollen som ambassadør for Inspiring Denmark.

.

Hvad er din erfaring med internationale konferencer?

Den er jo flerstrenget. Jeg har selvfølgelig deltaget i mange konferencer som forsker, men jeg har også været vært for tre internationale konferencer fra planlægningen til afholdelsen.

Jeg skal i gang med at planlægge en ny konference på instituttet i 2020 – CBIM-conference med omkring 75 deltagere. Så det bliver min fjerde internationale konference.

.

Hvordan vurderer du Inspiring Denmarks rolle

Vi er jo et institut med en tæt relation til Inspiring Denmark – vi har faktisk samarbejdet om mange forskellige konferencer helt fra Inspiring Denmark blev startet.

Vi har brugt jer til markedsføring, hvor I er noget mere skarpe. Og I har været inde som sparringspartner på vores valg af venues og andre aktiviteter på konferencen end de helt traditionelle. Her har vi brugt jer til at udvikle vores idéer og give sparring på dem.

Jeg synes, at Inspiring Denmark har været gode til at brande Syddanmark som destination. Det er et godt materiale, der er udviklet, og noget vi ligger med i materialer for at give et indtryk af Syddanmark. Det er helt klart, at Inspiring Denmark har været med til at løfte en del af grundarbejdet her. Og det er med til at gøre barriererne mindre.

.

Hvorfor valgte du at takke ja til at blive ambassadør for Inspiring Denmark

Dels fordi det handlede om konferencer, og dels fordi vi på instituttet ser det som strategisk vigtigt for at etablere os stærkt inden for den internationale forskning. Og så takkede jeg ja for at blive inspireret og få et godt netværk. Det er gode mennesker, der sidder med om bordet i ambassadørkorpset.

Fra instituttet vil vi også gerne være med til at understøtte udviklingen i Syddanmark. Det er vigtigt!

.

Læs mere om Ann Højbjerg Clarke her og Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse her.

 


Vil du møde flere ambassadører?

Mød Inspiring Denmarks ambassadører her.